Vrouwenweg 1d 3864 DX Nijkerkerveen
06-477 788 73
support@oyit.nl

Maatwerk software

Oyit@ vindt dat mensen plezier moeten hebben in hun werk. Daarom ontwikkelen wij software die intuïtief is en precies doet wat er gevraagd wordt. Dit is de reden waarom wij agile werken, de laatste technieken gebruiken en innovatief werken.
Wij geloven dat zelfs de meest complexe bedrijfsprocessen zijn te vatten in eenvoudig te gebruiken software.

Oyit ontwikkelt verschillende soorten software voor het web, desktop, tablets, smartphones en de cloud.

  • Apps voor tablets en smartphones
  • Complete back-end systemen
  • Desktop-applicaties
  • Webbased client-software
  • Middleware software (ESB)
  • Intranet-portals
  • Helpdesk software
  • Software voor de medische sector (EPD)
  • E-learning tools

Waarom kiezen voor software op maat

Met maatwerk software bent u in staat deze naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze is tenslotte uniek.
Maatwerksoftware voor meer efficiënte bedrijfsprocessen omdat het geheel passend is gemaakt voor uw omgeving en uw huidige situatie.
Dus wanneer toepassingen niet voldoen aan uw eisen biedt Oyit u een softwareoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen, wensen en behoeften.

Maatwerk software of standaard software

Met de unieke kracht van software op maat blijft de identiteit van uw organisatie volledig gewaarborgd. Uw medewerkers kunnen op dezelfde manier doorwerken, zonder nieuwe aanpassingen en zonder kostbare cursussen.

Maatwerk software is er speciaal voor u en groeit mee met de veranderingen in uw organisatie. Het bevat de functies die u gebruikt en doet wat u van de software verlangt. Zonder u hoeven aan te passen en zonder extra bagage die u toch niet gebruikt.
Verder ben u de eigenaar van het systeem en betaalt u geen periodieke licentiekosten.

Maatwerk software stelt u in staat om de software naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze is tenslotte uniek.
Zo zorgt maatwerksoftware voor meer efficiënte bedrijfsprocessen of voor de realisering van technologie.
Dus wanneer toepassingen niet voldoen aan uw eisen biedt Oyit u een softwareoplossing die perfect aansluit op uw specifieke eisen, wensen en behoeften.

error: Content is protected !!