Leeuweriksweide 183, 6708LH Wageningen
0317-843825
info@oyit.nl

Outsource your IT

Efficiënt kostenbeheer

De belangrijkste reden om gebruik te maken van Oyit® is om kosten te verlagen. Dit moet de basis voor elk bedrijf zijn om de overstap naar uitbesteding te maken.

Deling van de risicolast

Een ander voordeel van uitbesteding van werkzaamheden bij Oyit® is het wegnemen van een deel van het infrastructurele risico. Hierdoor wordt u als organisatie flexibeler en dynamischer, waardoor u op de lange termijn een beter product kunt leveren.

Voordelen van het vrijmaken van middelen

Aangezien u als organisatie beperkte middelen heeft, heeft u ook grenzen aan het soort dingen dat u in een IT-context kunt bereiken. Door uw IT-ondersteuning over te hevelen naar Oyit® maakt u interne middelen vrij die kunnen worden toegewezen aan processen die uw bedrijf kunnen uitbreiden.

Toegang tot expertise

De kans is groot dat u niet genoeg IT-budget hebt om een panel van experts in te huren om u door de snel veranderende wereld van big data te leiden. Met Oyit® heeft u toegang tot een hoog niveau van technologie en middelen waar u anders geen toegang toe zou hebben. Dit helpt u concurrerend te blijven in uw branche.