Leeuweriksweide 183, 6708LH Wageningen
0317-843825
info@oyit.nl

Maatwerk software

Maatwerk software

Oyit@ vindt dat mensen plezier moeten hebben in hun werk. Daarom ontwikkelen wij software die intuïtief is en precies doet wat er gevraagd wordt. Dit is de reden waarom wij agile werken, de laatste technieken gebruiken en innovatief werken.
Wij geloven dat zelfs de meest complexe bedrijfsprocessen zijn te vatten in eenvoudig te gebruiken software.

Oyit ontwikkelt verschillende soorten software voor het web, desktop, tablets, smartphones en de cloud.

  • Apps voor tablets en smartphones
  • Complete back-end systemen
  • Desktop-applicaties
  • Webbased client-software
  • Middleware software (ESB)
  • Intranet-portals
  • Helpdesk software
  • Software voor de medische sector (EPD)
  • E-learning tools

Waarom Maatsoftware

Maatwerk software stelt u in staat om de software naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze is tenslotte uniek.
Zo zorgt maatwerksoftware voor meer efficiënte bedrijfsprocessen of voor de realisering van technologie waarmee een voorsprong op jouw concurrenten wordt gerealiseerd.

Dus wanneer toepassingen niet voldoen aan uw eisen biedt Oyit u een softwareoplossingen die perfect aansluit op uw specifieke eisen, wensen en behoeften.

Maatwerk software of standaard software

Met de unieke kracht van maatwerksoftware blijft de identiteit van uw organisatie gewaarborgd, uw medewerkers kunnen met een kleinere impact op dezelfde manier doorwerken zonder kostbare cursussen. Ook zijn er alleen kosten als daar ook een geleverde prestatie – nieuwe uitbreidingen – tegen over staat.

Maatwerk software wordt speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld en groeit mee met de veranderingen in uw organisatie. Het bevat alleen de functies die u gebruikt en doet precies wat u van de software verlangt. Daarnaast ben u de eigenaar van het systeem en betaalt u geen periodieke licentiekosten.

Maatwerk software stelt u in staat om de software naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen, uw werkwijze is tenslotte uniek. Zo zorgt maatwerksoftware voor meer efficiënte bedrijfsprocessen of voor de realisering van technologie waarmee een voorsprong op jouw concurrenten wordt gerealiseerd.

Dus wanneer toepassingen niet voldoen aan uw eisen biedt Oyit u een softwareoplossingen die perfect aansluit op uw specifieke eisen, wensen en behoeften.