Vrouwenweg 1d 3864 DX Nijkerkerveen
033 - 844 6354
support@oyit.nl

Onderhoud CMS systemen

Een CMS systeem, een afkorting van Content Management Systeem. Het betreft een software applicatie waarmee je eenvoudig gegevens op internet kunt publiceren.
In het bijzonder bedoeld voor het ontwerpen, aanpassen en beheren van websites.

Enkele voorbeelden van meest gebruikte CMS systemen zijn:
WordPress
Lightspeed
Magento
Joomla

Wij hebben jarenlange ervaring aangaande het onderhoud CMS systemen.

Oyit biedt onderhoud op CMS systemen aan voor een zeer lage prijzen!

Het is belangrijk uw website goed en vakkundig te onderhouden. Een goed onderhouden website laat zien dat deze actueel is, goed functioneert zonder fouten en beschermd tegen ongewenste bezoekers.
Oyit biedt onderhoud aan voor een zeer lage prijs!
In al onze SLA’s is VPS hosting van uw domein bij Oyit inbegrepen.

Wij zorgen voor volledige beveiliging van uw website. Zo is de website en zijn bezoekers beschermd tegen (externe) aanvallers.

Onze SLA’s

Met onze Service Level Agreement’s (SLA’s) zien we in duidelijke termen onze prestatieniveaus met betrekking tot beschikbaarheid en bereikbaarheid van onze hosting services.


Onderhoud CMS systemen

Wilt u geen onderhoud aan uw website en deze alleen VPS hosten, dan bieden wij de ook mogelijkheden.
Als u als klant zelf aanpassingen aan de website wilt uitvoeren, valt het oplossen storingen, na een foutieve aanpassing van uw kant, niet binnen het onderhoud.

Onderhoud van CMS systemen bij Oyit betekent

Back-up

Een back-up is niets anders dan een kopie van bestanden en/of programma’s op een externe server of computer. Mocht er namelijk iets misgaan met uw applicatie, dan kunt u een back-up raadplegen om bestanden, instellingen en/of programma’s terug te zetten naar de oude of een nieuwe locatie.

Proactieve monitoring

Alle websites die wij in onderhoud hebben worden 24/7 in de gaten gehouden op het gebied van beveiliging en stabiliteit. Wij scannen continue op malware. Zo bent u altijd beschermd.

Updates en controles

Een veilige en stabiele website is erg belangrijk voor u en uw klanten. Het is dan ook noodzakelijk dat updates van het CMS-systeem, van apps en plugins worden gemonitord en regelmatig worden doorgevoerd.

VPS hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen stukje schijf op een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere VPS-en door middel van virtualisatietechnieken.
Bij Cloud VPS server hosting van Oyit wordt je VPS (cluster) beheerd door experts.

Responstijd

Onze responstijd is de tijdsduur tussen de melding, van u als klant, van een storing en de aanvang van de werkzaamheden van Oyit, verband houdende met de oplossing van het probleem.
Simpel gezegd hoe snel wordt er aanvang gemaakt het het oplossen van het probleem of de storing.

Service Window

Het service window geeft de tijdspanne aan waarbinnen storingen kunnen worden gemeld en waarbinnen de responstijd actief is. Wij bieden zelfs services in het weekend.

Onderhoud en werkzaamheden

Deze kolom geeft aan op welke momenten standaard onderhoud, hosting onderhoud en andere onderhoudswerkzaamheden aan uw website worden uitgevoerd.

Systeembeheer uren

Systeembeheer en gebruikersondersteuning zijn van cruciaal belang en noodzakelijk voor de goede werking van uw website met betrekking tot gebruikersvriendelijkheid. U moet hier denken aan:

  • Het toevoegen / wijzigen / verwijderen van gebruikersinformatie;
  • Het documenteren van het systeem / toepassingen / gebruikersinformatie;
  • Het opnieuw instellen van wachtwoorden;
  • Het beantwoorden van technische vragen;
  • Beveiligingswijzigingen / aanpassingen;
  • Het eventueel offline zetten van de site;
  • Het garanderen dat services en applicaties actief zijn.

Maandelijkse aanpassingsuren

Omdat een website en de wereld waarin zij zich begeeft dynamisch is, zijn er altijd wel wat aanpassingen nodig. In de tabel is aangegeven voor hoeveel uren aan aanpassingen, geen kosten worden berekend.

Maximale opslag capaciteit

De maximale opslag capaciteit is de hoeveelheid schijfruimte die de website maximaal mag innemen op de VPS.
U krijgt van ons automatisch bericht mocht uw website meer ruimte nodig hebben.

Maximaal aantal e-mail adressen

Een e-mailadres vormt een belangrijk element in het professioneel overkomen als organisatie of als webwinkel.
Met meer e-mail adressen kunt u niet alleen zakelijk en privé scheiden, maar ook gericht communiceren van en naar verschillende disciplines binnen of buiten uw organisatie.


Onderhoud en hosting van slimme URL’s

Iedere pagina van een website heeft een unieke URL. Door een en ander slim aan te pakken kan een website beter gevonden door Google en andere zoekmachines door gebruik te maken van slimme URL’s.
Voor slimme URL’s hanteert Oyit de SLA PERSONAL, maar voor een gereduceerd tarief van € 10,- onder dezelfde voorwaarden.

De optie tot training op maat

Wanneer u niet of niet goed bekend bent met WordPress, Joomla, Magento, Lightspeed en toch uw eigen aanpassingen wilt plegen, dan is het aan te bevelen hiervoor een training te volgen. Wij kunnen op locatie of op afstand een cursus op maat verzorgen zodat u leert te werken met uw content managementsysteem.

Performance garanties van onze VPS server

  • HTTP/2, OPcache, gzip ondersteuning
  • Redis & Memcached Add-on
  • Varnish (SSL) Optimizedid
error: Content is protected !!