Leeuweriksweide 183, 6708LH Wageningen
0317-843825
info@oyit.nl

E-learning

E-learning (Nederlands: Online Opleiden) zijn leeractiviteiten waarbij je interactief gebruikmaakt van een computer die verbonden is met een computernetwerk.
Oyit ontwerpt leervormen voor bedrijven die van e-learning gebruik willen maken.

2011/365/49 Learning is Here

E-learning is een goed middel om ’distance’ learning (of afstandsonderwijs) mogelijk te maken, het maakt plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs en training mogelijk.  
Oyit concentreert zich hierbij het ontwikkelen en beheersen van leermateriaal en leerprocessen.
Wij maken het mogelijk om uw trainingen online aan te bieden.

Voordelen van E-learning:

 • Lerenden hebben tot 24 uur en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving.
  Een grote winst in deze tijden.
  Diegenen die getraind moeten worden hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk.
  Het leermateriaal kan gemakkelijk in ‘stukjes’ worden verdeeld, waardoor de cursist de stof beter naar eigen behoefte kan opnemen.
 • Bij klassikale trainingen moeten alle cursisten evenveel tijd besteden aan de training. Bij E-learning kan ieder in eigen tempo leren en net zo veel tijd aan de training besteden, als zij (denken) nodig (te) hebben.
 • Bij een E-learning training hoeven deelnemers minder te reizen om deel te nemen aan cursussen of opleidingen. Ze geven ook minder geld uit aan reis- en verblijfskosten.
 • Dankzij E-learning is het mogelijk om meer medewerkers in kortere tijd te trainen.
  Je kunt met één trainer meer cursisten bereiken dan voorheen, omdat je trainer en cursisten niet meer bij elkaar hoeft te brengen in één ruimte.
 • Trainers kunnen het cursusmateriaal makkelijk up-to-date houden door voor een geheel netwerk een aanpassing te doen, waardoor de iedereen toegang heeft tot de meest actuele informatie.
 • Dankzij E-learning kan er op verschillende locaties gemakkelijker gewerkt worden aan een gezamenlijk project. Leren en werken kunnen geïntegreerd plaats vinden.
 • Lerenden kunnen competentiegericht leren.
  Ze doen eerst een test om te zien welke competenties ze kunnen verbeteren en op basis daarvan kan de E-learning cursus starten.
 • E-learning kan ook worden gebruikt als extra service voor klanten.
  Dus voor klantenbinding!

Laat Oyit uw traditionele trainingen omzetten naar E-learning!